Més esport

Terra de Remences es consolida en les grans

Ciclisme. La marxa cicloturística, que en tres dies va esgotar les 3.000 places disponibles, es va tornar a dur a terme amb èxit

És una de les proves de referència del cicloturisme, en l'àmbit estatal. I diumenge passat ho va tornar a demostrar. De fet, ja ho havia fet abans, perquè de les 3.000 places que l'organització –el Club Ciclista Bas– va posar a la disposició dels participants al cap de tres dies ja no en quedava ni una. I tot per recórrer els 175 quilòmetres de la volta llarga o, en el seu defecte, els 95 de la curta; pels ports que separen les comarques de la Garrotxa, Osona i el Ripollès. La sortida es va fer a les vuit del matí després d'un sentit record a Xavi Tondo, amb cares conegudes del món de l'esport com les de Marc Coma i Xevi Pons o els medallistes Joan Llaneres i Carles Torrent entremig d'un gros de ciclistes que com sol ser habitual en proves d'aquesta magnitud de participació van protagonitzar una riuada de gent en la sortida. Pel que fa a l'aspecte competitiu, més enllà del valor de completar el recorregut –el concepte finisher–, Albert Ebri (Bicicletes Esteve) es va imposar en la volta llarga amb 4 hores 47 minuts, davant de Pere Amado (Triatló Baix Montseny i Marc Cortina. Louis Chavales (Font Romeu) va volta de 95.

Terra de l'Aigua, el relleu

B.S.

El món cicloturista de la demarcació es retrobarà diumenge a Riells i Viabrea, amb la novena edició de la marxa Terra de l'Aigua. La sortida també serà a les vuit del matí i un altre cop hi haurà dos recorreguts, en aquest cas pel Montseny, la Selva i les Guilleries. La marxa llarga té 160 quilòmetres i els que la facin hauran de superar sis ports de muntanya, mentre que la curta en té 95. La prova forma part del circuit de mig fons de la federació estatal, circuit de llarga distància i Challenge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.