Més esport

Jordi Garcia Pinto passa el tall per primer cop aquest any

Golf. El gironí va fer el recorregut amb 2 sota par i puja 46 llocs en el rànquing

Jordi Garcia Pinto va fer ahir la seva millor actuació des que competeix en el circuit europeu de golf, en l'Open de la Bretanya, amb un recorregut de 68 cops; 2 sota la par del camp. Una actuació que permet al golfista de Canet d'Adri superar el tall per primer cop aquest any en el quart torneig en què participa. Garcia Pinto sortirà en el vint-i-novè lloc, gràcies als dos birdies i el bogey que va fer en cadascuna de les dues voltes al recorregut d'ahir –en la primera jornada havia fet dos dobles bogeys que li van impedir acabar sota el par del camp–, i podrà lluitar pel títol.