ATLETISME

Pino i Cotano, or en el català cadet

Martínez (Nàstic) va ser plata en disc i en pes, i Lanciano (Cambrils) va guanyar dos bronzes

L'atleta de Benissanet Ingrid Pino (Agrupació Atlètica Catalunya) i el del Nàstic Joaquim Cotano es van endur la medalla d'or en les seves respectives disciplines en el campionat de Catalunya cadet d'atletisme que es va fer a l'estadi Moisés Llopart del Prat de Llobregat. Pino va guanyar la prova dels 1.000 metres amb un temps de 3:05.68, mentre que Cotano va ser el millor en els 300 metres amb un registre de 37.22.

En les proves masculines, també van destacar els resultats de l'atleta del Nàstic Isaac Martínez, que va obtenir la medalla de plata en el concurs de disc (42,27 metres) i va repetir posició en el de martell (43,95).

També va doblar l'atleta del CA Cambrils Elbereth Lanciano, que es va penjar la medalla de bronze en el llançament de pes amb 10,83 metres i en el llançament de martell amb 28.96 metres. En el llançament de pes, l'atleta del Perelló Georgina Vila (Agrupació Atlètica Catalunya) va quedar segona amb 11,21 metres. En javelina, sílvia vives (CA Ascó) va obtenir el bronze amb 28,96 metres, mentre que Carmen Mola (CA Terres de l'Ebre) va aconseguir el segon lloc en el salt de llargada amb una marca de 4,93 metres. En el mig fons, Teresa Moya (UA Montsià) va quedar tercera, amb 5:38.56



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.