Més esport

Clemente i Madrigal guanyen a la Cellera

Ciclisme. El 26è Trofeu Festes del Roser-Memorial Josep Maria Pont va obrir la copa catalana júnior al costat de la Challenge de veterans

Guillem Clemente (Comdibal) es va imposar en la primera prova de la copa catalana de ciclisme en categoria júnior, que es va disputar a la Cellera de Ter coincidint amb la vint-i-sisena edició del Trofeu Festes del Roser-Memorial Josep Maria Pont. El bagenc es va imposar en l'esprint, al qual van arribar un grup de cinc corredors, que s'havien escapat al port de les Serres després de neutralitzar Gerard Armillas (Huesca La Magia). Els cinc ciclistes van arribar a disposar d'un minut d'avantatge, tot i que al final van arribar amb 20 segons sobre el pilot. Abans, s'havia disputat la prova de la Challenge Catalana de Veterans –entre les dues proves hi va haver 140 participants, que van fer un recorregut de 70 i 56 quilòmetres amb els ports de les Serres i les Encies–, en la qual es va imposar José Madrigal (Motor begues) també a l'esprint. En aquest cas, van ser tres els ciclistes que van arribar escapats respecte al pilot. A banda de Madrigal (veterà 40), Jaume Estañol (Besalú) i Gerard Tournadre (el Boló) van guanyar en les categories de 50 i 60, mentre que Maria Rosa Titos (Esteve-Girona Costa Brava) va guanyar en la categoria femenina.