Més esport

Moret lidera la general dels 3 dies de Santigosa

Motor. El pilot de Montesa va completar la segona jornada amb 0 punts i va prendre el primer lloc a Alfredo Gómez (Gas Gas). Avui, el desenllaç

Francesc Moret (Montesa) defensarà aquest matí el primer lloc en la classificació general de la 41a edició dels 3 Dies Trial de Santigosa, una de les cites més tradicionals del calendari del motociclisme català i que cada any es duu a terme en aquestes dates a Sant Joan de les Abadesses. I Moret surt en el primer lloc gràcies a la seva brillant actuació en la segona jornada –no va fer cap peu, en les 30 zones que estaven repartides pels 45 quilòmetres que formaven el recorregut–, un recorregut perfecte que també va poder completar Jordi Pascuet, si bé el pilot de l'equip de Jordi Tarrés arrossega els 3 punts de la primera jornada.

151

En la primera jornada, la de divendres, 151 pilots van prendre la sortida, repartits en totes les categories, entre els quals va destacar la presència d'Adam Raga i Jeroni Fajardo; que tot i que només van participar en la primera jornada–per la d'avui s'espera la presència de Takahisa Fujinami– van oferir un bon espectacle al nombrós públic que es va desplaçar fins al lloc per seguir la prova, que feia el mateix recorregut que ahir però a l'inrevés. Alfredo Gómez va ser l'únic capaç de completar-lo amb cap punt en la primera jornada i avui es disputarà el títol amb Francesc Moret.

PILOT MARCA Dia 1 Dia 2 Dia 3 Total
Francesc Moret
Montesa 2 0 2
Alfredo Gómez
Gas Gas 0 2 2
Jordi Pascuet
JT Gas 3 0 3
Carles Esteve
Sherco 5 2 7
David Millan
JT Gas 3 5 8


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.