Més esport

Miguel i Muller la comparteixen

Ciclisme. Els dos companys de l'UPV Bancaja van creuar junts l'arribada en la cursa de Porqueres

El ciclista de Palafrugell, Antonio Miguel, i l'argentí instal·lat a la Garrotxa, Mauricio Muller, van creuar junts la línia d'arribada de la primera cursa social de Porqueres, corresponent al campionat social d'hivern en carretera. Els dos companys de files a l'UPV-Bancaja van ser els més ràpids a completar els 78 quilòmetres del recorregut de la categoria d'elit, a una mitjana superior als 40 km/h (1h54:20), i amb més de tres minuts i mig respecte al tercer; Baptiste Bidorini (Bicis Esteve), que va avantatjar de 6 segons Christian Collados (Bicis Esteve) –guanyador del màster 30–, Jaume Morales (Centelles), Adrià Moreno (Mopesa) –sub-23– i Adrià Valls (Sarfa Palafrugell). Francis Roger (Le Boulou) en veterà 40, Xevi Ferrer (Sarfa Palafrugell) en cadet, Albert Girol (Amatstrong) en sènior, Bernat Font (Castillo-Onda) en júnior, Jose Nocete (Montornès) en veterà 50, Claude Artaud (Canohes) en veterà 60, Emma Pérez (Montornès) en tàndem i Ariadna Trias (Inverse) en júnior femení van completar el quadre de guanyadors per categories. Palafrugell acollirà la propera cursa social del campionat d'hivern dissabte que ve a la tarda.

Minut de silenci previ a la cursa

B.S.

Els 155 ciclistes que van participar en la cursa social de Porqueres van guardar un minut de silenci abans de la sortida, en record als dos ciclistes morts en un accident de trànsit el cap de setmana anterior a Balaguer en el qual es van veure implicats quatre ciclistes al quilòmetre 26 de la C-13, a Vallfogona de Balaguer. Diumenge es va fer una marxa a Balaguer en què hi van haver 1.500 participants, a banda de les persones que es van acostar al lloc del tràgic succés del 12 de febrer. Al final de la marxa es va llegir un manifest per tal de conscienciar de la necessitat de respectar els ciclistes que circulen per carretera.