Més esport

600 corredors van il·luminar Rocacorba

Atletisme. La primera edició de la Cursa Nocturna de Rocacorba es va dur a terme amb èxit tot i les inclemències meteorològiques

La Cursa Nocturna de Rocacorba es va dur a terme dissabte passat amb 600 participants que van il·luminar Rocacorba amb els seus frontals. Tot i la baixa temperatura, i la neu i el gel que hi havia en alguns llocs del traçat, finalment es van poder completar els dos recorreguts, el de 22 quilòmetres que arribava fins al cim de Rocacorba i el d'11, que a partir del Volcà del Puig d'Adri deixaven l'ascensió i es dirigien per un corriol cap a la pista per la qual havien fet els primer quilòmetres. Amb tot, l'espectacularitat de la prova va tenir el seu punt àlgid quan es van apagar els llums del pavelló de Canet d'Adri i la riuada d'atletes va sortir-ne en direcció Rocacorba i amb els frontals com contrapunt cromàtic a la foscor. Els primers a tornar al pavelló –l'arc de sortida estava situat a dins– van ser els primers de la cursa d'11 quilòmetres. Josep Sancho (Excursionista Caldes) va ser el més ràpid, amb un temps de 43:24 mentre que Laura Vidal va ser la guanyadora en categoria femenina de la distància curta (55:48). Pel que fa la distància llarga, la que arribava fins al cim de Rocacorba, Gerard Morales (Estel-TCE) va ser-ne el guanyador després de completar el recorregut i els més de 2000 metres de desnivell acumulat en 1h40:03. Laia Andreu (CE Callús) va ser la guanyadora en categoria femenina amb 1h59:49. També hi va haver premis per equips masculins, femenins i mixtos.