Més esport

Jordi Garcia Pinto acaba amb la feina feta

Golf. “Estic molt tranquil, perquè ja he aconseguit l'objectiu que m'havia marcat”, diu el golfista abans de tancar avui la qualificació

“L'objectiu era passar el primer tall, que dóna categoria Challenge Tour, que és com la segona divisió europea, categoria 7. I el vaig aconseguir ahir [per dimarts]”. Jordi Garcia Pinto acaba avui el seu concurs en el Torneig de Qualificació que s'ha disputat al PGA Golf Catalunya de Caldes de Malavella des de dissabte passat, i en el qual el golfista de Canet d'Adri ja es va garantir la possibilitat de disputar de 4 a 6 tornejos del circuit europeu l'any que ve. Amb tot, Jordi Garcia Pinto va tancar ahir el recorregut en 15è lloc, després d'haver pujat 26 llocs en la classificació –ahir va acabar amb 68 cops, 4 sota par–, una posició que li permetria tenir categoria 11 i participar aquest 2012 en més de 15 tornejos del circuit europeu. “Estic molt tranquil, perquè ja he aconseguit l'objectiu que m'havia marcat i ara tot el que vingui ja serà a més a més”, valorava ahir el golfista sobre el seu paper en l'escola europea, que va començar amb 1.200 aspirants i que avui es tancarà amb 70, amb ell entre els elegits. Jordi Garcia Pinto sortirà avui a les 10.25h del matí, i cap a les dues del migdia ja sabrà si el balanç és molt bo o boníssim.