Més esport

Victòries de Pinsach i Miró

Esquí de muntanya. Marc Pinsach i Mireia Miró guanyen la primera prova del calendari d'hivern, la cronoescalada nocturna de Vallter

Marc Pinsach (Colla Excursionista Cassanenca) i Mireia Miró (Unió Excursionista de Catalunya de Gràcia) van aconseguir la victòria en la cronoescalada nocturna Lorpen Esports Vivac, de Vallter 2000, la prova amb la qual es va inaugurar el calendari d'hivern. Marc Pinsach va fer els dos millors temps de la tarda –els participants feien dues pujades de 666 metres i la suma dels dos temps marcava la classificació general–, amb 15:40 en la primera mànega i 15:43 en la segona. De fet, la primera ascensió del segon classificat, Miguel Caballero, i les dues del cassanenc van ser les tres úniques que van baixar dels 16 minuts.

El local Marc Solà, Nil Cardona i Genís Zapater, tots tres de l'Ski Club Camprodon, van completar els millors temps. En categoria femenina Mireia Miró va guanyar amb molta autoritat, i això que el setembre passat, en la Transalpine, es va lesionar. I és que la barcelonina va fer el desè millor temps en la general, i va aconseguir cinc minuts d'avantatge respecte de la segona classificada, Marta Riba. Tot en una jornada festiva en què els 100 participants van acabar al restaurant de Vallter 2000 en un sopar en què es van lliurar els premis i es va sortejar material esportiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.