Més esport

Conclou hui divendres la lliga de pilota Caixa Popular

Els protagonistes de la final seran l'equip d'Alberic de Rodrigo i Carlos II i el representatiu d'Alcàsser amb Carlos i Víctor II

El campionat de promoció més important en la modalitat d'escala i corda, la Lliga Caixa Popular, posarà demà el punt final a la seua edició número tretze amb la disputa de la final. Els aspirants al títol són l'equip d'Alberic de Rodrigo i Carlos II i el representatiu d'Alcàsser amb Carlos i Víctor II.

La partida començarà a les 20.45 hores i serà retransmesa en directe per Canal Nou2. Aquells que vulguen presenciar in situ la final estan d'enhorabona ja que l'entrada al recinte serà gratuïta.

L'equip representatiu d'Alcàsser arriba a la final després d'haver completat una lliga regular sensacional. De fet, Carlos i Víctor II van concloure en segona posició amb un bagatge de cinc victòries aconseguides i només dos derrotes.

Més irregular va ser la trajectòria de la parella d'Alberic, que es va classificar per a semifinals en l'última jornada de la mencionada fase regular. Al final, Rodrigo i Carlos II es van classificar per a semifinals en quarta posició i van concloure la ronda amb quatre victòries aconseguides i tres derrotes.

Ja en semifinals, Rodrigo i Carlos II van donar la campanada al superar al què havia sigut el millor equip del campionat fins a la data: el representatiu de Dénia de Panete i Tomás, que fins al moment de les semifinals només havia perdut una partida. L'eliminatòria es va resoldre diumenge passat en el trinquet de Benissa i va concloure amb el tanteig de 60 per 50.

Per la seua banda, la parella d'Alberic ve de superar en semifinals al trio de Vila-real – Baños 10 de Pablo, Nacho II i Josep pel resultat de 60 a 35. La partida es va jugar dimarts passat en el trinquet de Massamagrell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.