Més esport

Un nou equip de BTT, amb la seu a Arles de Tec

El nou equip Massi-Pyrénées Catalanes reuneix els millors nord-catalans i integrarà col·laboracions transfrontereres

Els sis millors corredors joves de la Catalunya del Nord i una corredora, provinents dels tres clubs de BTT (el de Ceret, el del Vallespir i el de Font-romeu), formen part ara del nou equip de BTT, Team Massi-Pyrénées Catalanes. La presentació d'aquest nou equip va tenir lloc aquest divendres passat, 4 de març, a Arles de Tec. Al voltant d'aquests esportistes s'ha disposat d'un equip de tècnics professionals per garantir els millors èxits i donar-los suport en el seu camí cap al professionalisme esportiu. Mitjançant un conveni amb les institucions dels Principat de Catalunya també es donarà suport a esportistes gironins per tal d'entrar a formar part d'aquest equip en un futur. Es tracta, doncs, d'un projecte transfronterer per dotar de recursos els esportistes de nivell a banda i banda dels Pirineus, i ja en el present any s'ha convocat el figuerenc Àlex Gènova a realitzar una estada.

La seu de l'equip Team Massi-Pyrénées Catalanes se situa a Arles de Tec, on també hi ha el centre de BTT de l'Alt Vallespir, dotat d'unes instal·lacions de primer nivell. El projecte té el suport de la Federació Francesa de Ciclisme, la UCI (Unió Ciclista Internacional), el Consell Regional, Consell General, la Comunitat de Municipis de l'Alt Vallespir, i els ajuntaments dels Banys i Arles. En conjunt les entitats nord-catalanes aportaran prop de 45.000 euros de subvencions. El col·laborador tècnic i patrocinador de l'equip és l'empresa del Principat de Catalunya, Massi, una empresa del sector del ciclisme, amb seu a Granollers, que aposta, doncs, a partir d'ara per corredors nord-catalans. El representant de la marca, Jaume Masferrer, va comentar: “És un orgull poder col·laborar i estar el dia del naixement d'un equip de la terra”. A l'acte de presentació, al costat de les autoritats de les diferents institucions, hi va assistir Philippe Chevallier, director tècnic i esportiu de la UCI (Unió Ciclista Internacional).

Els corredors

Hugo Drechou. 20 anys. Club Haut Vallespir Cyclisme (capità de l'equip).

Benjamin Boulenc. 19 anys. Club Camí Calent Català de Ceret.

Rémi Jaulent. 16 anys. Club Camí Calent Català de Ceret.

Louis Chavanes. 16 anys. Club Ciclista Font-romeu.

Valentine Segrestan. 24 anys. Club Ciclista Font-romeu.

Frédéric Balaguer. 23 anys. Club Ciclista Font-romeu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.