GOLF

No hi ha reacció

Garcia Pinto manté les possibilitats de passar fins al final, però no troba com encaminar-ho

A tres forats del final encara veia la possibilitat de superar el tall. Per fer-ho, però, havia de transformar el +4 almenys en +3. No va ser possible i va quedar fora del tall en el primer dels tres tornejos del Challenge Tour que disputa de manera consecutiva en menys de dues setmanes. Finalment, va acumular dos bogeys i un doble bogey en la segona meitat de recorregut, amb el pic d'èxit en el forat 11, que, tal com ja havia succeït en la primera jornada, va superar amb un eagle. El nou líder és el suec Steven Jeppesen.

CÔTES D'ARMOR

NOM 1 2 3 4 TOTAL 1.- LS James 65 70 - - -5 1.- S. Jeppesen 65 70 - - -5 1.- J. Guerrier 66 69 - - -5 1.- J. Parry 67 68 - - -5 5.- A. Tampion 68 68 - - -4 6.- V. Riu 64 73 - - -3 6.- J. Quesne 67 70 - - -3 6.- F. Fritsch 65 72 - - -3 86. J. Garcia Pinto 72 73 - - +5

Pol Bech es manté a dalt i aspira a tot

El golfista de l'Empordà Golf va superar amb el par del camp la jornada d'ahir que, sumat al +2 de l'estranya primera jornada –només Xavier Guzman va superar el dia amb una targeta negativa–, el situa en la setena posició, molt lluny del tall que dóna opció a jugar la jornada final d'avui. Ahir el gran protagonista va ser l'amateur Xavier Puig, que va negociar el camp amb un -2 i es va situar colíder empatat a cops amb Raul Quirós. Puig va arribar a encadenar cinc birdies entre els forats 3 i el 7. Puig va obtenir el campionat estatal júnior i sub-18 l'any 2006. El palafrugellenc Pepe Romero va superar el tall amb comoditat i va accedir a l'últim dia amb un +9.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.