Quart lloc al quart de marató a Tàrrega del sarralenc Jalal (Facvac)

Els atletes del Facvac van participar el cap de setmana passat en la mitja marató i quart de marató de la capital de l'Urgell, en què hi van participar més de 400 persones. El corredor de Sarral, Abderrahim Jalal (Facvac) va aconseguir la quarta posició en el quart de marató amb un temps de 38.08, i va demostrar que els seus problemes físics queden enrere. Joan Carles Purcalla (Facvac) va finalitzar en el lloc 121 amb un temps de 50.59. En categoria femenina l'atleta vallenca Laura Bascuñana, va finalitzar en el lloc 139 amb un temps de 53.29, i es va classificar primera de la seva categoria. Al recorregut de la mitja marató, el vallenc Pere Josep López Martí (Facvac) va entrar al lloc 60è, amb un temps d'1:33.27.