Sarral homenatja els ciclistes de la cursa Titan Desert Nissan

Peio Cabestany Ruiz, Enric Vidri Torres i Josep Amill Fontanals van brillar al Marroc

El repte era dur, però els ciclistes Peio Cabestany Ruiz, Enric Vidri Torres i Josep Amill Fontanals van sortir amb excel·lents resultats de la cursa ciclista Titan Desert Nissan, que es va celebrar del dia 25 d'abril a l'1 de maig al Marroc. Els tres ciclistes, sarralencs van aconseguir una merescuda setena plaça a que es considera la prova de BTT més dura del món. Diumenge, el poble de Sarral els va voler homenatjar amb una festa popular després que els esportistes retornessin d'aquesta travessia.

Ningú havia dit que seria fàcil però els ciclistes de Sarral, patrocinats per la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament, van aconseguir una destacada setena posició en una cursa en què hi van participar gairebé 200 esportistes. En la categoria individual, Peio Ruiz va aconseguir fer-se amb la setena plaça, mentre que Enric Vidri i Josep Amill van quedar en el 40è i el 46è lloc respectivament. Diumenge, els sarralencs van sortir al carrer per donar el reconeixement que es mereixen per haver superat amb bones posicions la prova en BTT més difícil. Ciclistes del club BTT Sarral i de municipis del voltant van concentrar-se a Sarral on van esperar l'arribada dels ciclistes a la plaça de l'Església, on els van rebre les autoritats municipals i representants d'entitats locals. Els ciclistes, visiblement emocionats, van fer entrega dels mallots signats en un acte en què els participants van poder veure imatges sobre la duríssima prova, una cursa apte només per a intrèpids i esportistes amb capacitat de superació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.