GOLF

Jordi Garcia Pinto enfila el Challenge Tour amb força

La bona actuació en el PGA de Caldes fa que ja figuri en el lloc 254 de la Race to Dubai

En només disset dies jugarà l'Open Côtes d'Armor, el Piemonte Open i el Telenet Trophy

Jordi Garcia Pinto emboca el Challenge Tour sense gairebé temps per pair l'excel·lent paper fet en el torneig del PGA de Catalunya, que es va disputar a Caldes de Malavella la setmana passada. La gran actuació de la tercera jornada serà un dels primers moments memorables de la seva carrera esportiva. Garcia Pinto va tancar el torneig de Caldes en la posició 52 i va fer el seu primer gran salt en la Race to Dubai, el rànquing del circuit europeu de golf.

Després d'enfilar el bon camí a Caldes, Garcia Pinto ja contempla el Challenge Tour en tota la seva dimensió. Ho veu ja des de la posició 254 de la Race to Dubai, el rànquing del circuit europeu. Del 14 al 17 de maig jugarà l'Allianz Open Côtes d'Armor, a la Bretanya francesa; del 20 al 23 de maig jugarà el Piomonte Open, a Torí i del 28 al 31, el Telenet Trophy a Bèlgica. Tres tornejos en només disset dies. Li arriben en un bon moment de forma i de moral. La confiança, en golf, diuen els entesos que és el tot. I ara Garcia Pinto ho veu més clar que mai.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.