Més esport

Castelló de la Plana també disposarà de torneig de Pilota Valenciana

La segona edició arrancarà el proper divendres 23 de juliol al trinquet d'Onda.

S'ha presentat a Castelló el II Trofeu President de la Diputació, competició d'escala i corda professional que comptarà amb els millors jugadors de l'actualitat, i que visitarà els principals trinquets de la demarcació.

Amb aquest torneig se segueix en la línia de col·laborar amb la Federació de Pilota Valenciana i amb el món professional per promocionar l'esport nacional valencià. La Diputació ha promogut la consolidació d'escoles de pilota locals, de l'Escola de Tecnificació de Xilxes, i la remodelació de trinquets com el d'Onda o Borriana, que ja estan inaugurades, i la de Benicarló, que es finalitzarà en breu.

En el II Trofeu President de la Diputació de Castelló, participaran huit parelles que disputaran quatre partides a mode de quarts de final als trinquets d'Onda, Borriana, Xilxes i Borriol. Estos encontres donaran pas a les semifinals i la gran final, prevista per al dia 27 d'agost a Vila-real.

En l'apartat de juvenils, prendran partit sis equips (quatre trios i dues parelles) que s'enfrontaran en tres partides prèvies, de les que sobreviuran els tres guanyadors i el millor derrotat per a disputar les semifinals. La gran final coincidirà amb la de l'apartat de professionals, el dia 27.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia