vall de ribes

Segona edició de la Festa de la Muntanya

L'Associació Esportiva Diedre ha organitzat per aquest cap de setmana la segona edició de la Festa de la Muntanya de la Vall de Ribes, que consistirà en l'organització de tres curses. Primer, el Doble Km Vertical, que es disputarà el matí del dissabte amb la sortida a Ribes de Freser i arribada al cim del Puigmal. Tindrà un recorregut d'11,5 quilòmetres i 2.200 metres de desnivell positiu.

Segon, la Pujada a Sant Antoni, que es disputarà també el dissabte a la tarda i que està pensada per la categoria SUB-18. Sortirà de Ribes de Freser i arribarà a l'ermita de Sant Antoni.

I, per últim, el Descens Vertical, que es disputarà el diumenge al matí amb sortida al cim del Taga i arribada a Ribes de Freser. Tindrà un recorregut de 5,4 quilòmetres i 1.140 metres de desnivell negatiu.

Tots els participants hauran d'estar federats amb la tarja anual de la FEEC o hauran de disposar de la que s'expedeixi només a la cursa pel mateix dia. Les inscripcions s'han de fer al web www.diedre.cat i un cop acabada la cursa es farà el lliurament de premis a la plaça del mercat.

L'organització pretén fomentar la pràctica de l'esport i el respecte a la natura amb aquestes curses. El fet que l es facin a la Vall de Ribes és una clara mostra del referent del muntanyisme i l'excursionisme català que ha estat sempre aquesta zona, un territori on es troben bona part dels cims més emblemàtics del país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.