CICLISME

20a PUJADA AL MIRADOR D'ALCANAR

El rus Kaikov s'escapa i venç

El ciclista del Lokomotiv va deixar els favorits amb un pam de nas en la darrera volta

El ciclista rus del Lokomotiv Valeri Kaikov va guanyar diumenge la pujada al mirador d'Alcanar. Kaikov va completar els 96 quilòmetres del recorregut amb un temps de 2h36:19 a una mitjana de 36,85 quilòmetres per hora. L'argentí Mauricio Muller (Azysa) va ser segon i Antonio Garcia (UPV Bancaja) va entrar en la tercera posició. Tots dos van creuar la meta a 47 segons del guanyador. El ciclista del Campclar Ajuntament de Tarragona Sergi Casanova va ser sisè a 1:26 del vencedor, mentre que el seu company d'equip Iván Díaz va quedar novè, a 2:43 de Kaikov. Joaquín Seba Grassi (Viveros Alcanar) va ser tretzè, a 2:58.

Sota una persistent pluja, 119 corredors es van presentar a la població del Montsià, tot i que només 42 van creuar la meta. D'entrada, el ritme va ser molt fort i hi va haver nombrosos intents d'escapada que van provocar que es trenqués el pilot en la tercera volta. Això sí, amb els favorits sempre al capdavant. En l'última volta del traçat, Kaikov va sorprendre els seus companys d'escapada amb un atac fulminant que ja seria definitiu. La poca entesa de la resta d'escapats va provocar que el corredor rus agafés temps ràpidament i que es presentés al mirador aixecant els braços en solitari.