CICLISME

CAIXA DE GIRONA DE BTT

Freixer, molt superior a Vilajuïga

El trofeu Caixa de Girona es va reprendre ahir a Vilajuïga en una prova que va reunir més de 300 participants i que va tenir un dominador molt clar, l'osonenc del Bicicletes Esteve Francesc Freixer, l'home que més bé es va adaptar al terreny. L'equip baix-empordanès, tot i que tenia les baixes de David Lozano i Ismael Ventura, va tornar a manar en la cursa absoluta. Així, Christian Collados, que tornava després del seu greu accident, va ser tercer i ara és el nou líder de la general al davant del seu company Xavier Vinyas, que ahir va ser segon. De fet, els quatre primers de la general absoluta són del mateix equip. Oriol Morata (Radikal), que havia estat un temps apartat del calendari gironí, va ser segon i va demostrar que encara té corda.

El circuit, tot i que estava situat en una zona sense boscos, va oferir als participants un terreny molt dur. Tots plegats ho van agrair. La cursa mitjana va ser dominada per Jordi Costa. La següent prova puntuable es farà el 2 de maig a Tossa de Mar.

CLASSIFICACIONS

Elit
1r Francesc Freixer (B. Esteve)
1h43:14
2n Oriol Morata (Radikal)
a 3:52
3r Christian Collados (B. Esteve)
a 5:53
4t Xavier Vinyas (B. Esteve)
m.t.
5è Diego Fernández (Ambisist)
a 11:22.
Sub-23
1r Noel Trillo (B. Esteve)
1h54:13
Master 30
1r Jordi Costa (Starbike)
1h53:11
Júnior
1r Joan Aguilera (S.J.)
1h54:30
Cadets
1r Joan Calderón (Génesis)
1h21:36
Veterans
1r Pere Sánchez (A.P.)
1h15:51
Elit femení
1r Giovanny Pico (Medina)
1h31:50


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.