Esports

Troben inconscient l’exciciclista holandès Steven De Jongh que havia desaparegut mentre s’entrenava a Les Gavarres

És l’actual director del Trek nord-americà i estava passant uns dies a Calonge

Recorren a les xarxes socials per poder-lo localitzar

Els equips d’emergència han trobat aquest dilluns insconscient però amb constants vitals l’exciclista professional holandès Steven de Jongh després que la seva dona denunciés la seva desaparició aquest migdia en no retornar del seu entrenament per les Gavarres, segons han confirmat fonts dels Bombers de la Generalitat. Una ambulància l’ha trasllat al centre mèdic després de localitzar-lo a pocs quilòmetres de distància del lloc on se li havia perdut la pista a la carretera de la Ganga (GI-660).

Els Mossos d’Esquadra amb l’ajuda d’un helicòpter dels Bombers buscaven des de primera hora de la tarda a l’exciclista holandès i actual director de l’equip Trek nord-americà, Steven de Jongh, que no havia tornat després de sortir amb la seva bicicleta aquest matí per les Gavarres.

De Jongh havia sortit de Calonge a quarts d’onze del matí i havia enfilat la carretera de la Ganga. La seva dona, en veure que no arribava, ha anat a presentar denúncia pels voltants de les tres de la tarda. A més, també ha llançat una crida a través de xarxes socials demanant ajuda per localitzar el seu marit a partir de la darrera posició que ha quedat gravada per l’aplicació Strava.

El dispositiu de recerca l’integraven patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos helicòpters (el dels Bombers i el dels Mossos), agents de les Policies Locals i una unitat canina.

De Jongh, que estava passant uns dies amb la seva família a Calonge, es va retirar del ciclisme professional l’any 2009 per integrar-se a l’estructura de l’Sky. Posteriorment, De Jongh va canviar l’Sky pel Trek nord-americà, on va dirigir el madrileny Alberto Contador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia