GOLF

PEUGEOT TOUR / ALPS TOUR

Pepe Romero, el millor

Els tres professionals gironins de més nivell, Pepe Romero, Jordi Garcia Pinto i Pol Bech, van afrontar ahir la primera jornada en el torneig inaugural de la campanya 2010, al Club Golf Escorpión, on s'està disputant el primer torneig puntuable per al circuit Alps Golf i Peugeot Tour. La regularitat del jugador de Palafrugell Pepe Romero, que va anotar 16 pars de camp amb dos birdies, un en el forat u i un altre en el 18, van servir-li per situar-se en les posicions de privilegi, des de l'arrencada. Després de la primera jornada, el jugador de Palafrugell ocupa la cinquena posició empatat a cops amb Oriol Ivo Giner i Santiago Luna.

Tampoc va tenir una mala arrencada Pol Bech, a un sol cop de Pepe Romero i en la tretzena posició. El -1 del de Fontanilles va forjar-se amb tres birdies en els forats 1, 6 i 9. Dos boogeys van esmorteir l'empenta amunt de l'empordanès. Qui va tenir un mal inici va ser el gironí Jordi Garcia Pinto, que figura en la posició 89 amb un global de +4.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.