CICLISME

XXIV CHALLENGE DE LA CANONJA

La Teixeta dictarà avui sentència

El Gran Premi d'Hivern, que començarà al carrer Raval a 2/4 de 4 de la tarda, posarà punt i final avui a la Challenge de la Canonja i decidirà el campió probablement en l'ascensió al coll de la Teixeta. El líder de la general és el ciclista del CJAM de Santa Oliva Víctor Iturat, que no podrà competir perquè es va trencar la clavícula diumenge en la cursa social de Mont-roig, en la qual es va imposar Arnau Méndez (Cerámicas Onda). Amb Iturat fora, els primers de la general i màxims favorits són el castellonenc Gabriel Hernández (Campió Llorens CC) i el ciclista del CJAM Jonathan Genthon, tercer ara mateix en la general, que s'estableix sumant els temps de les dues primers etapes de la challenge, el trofeu Sant Sebastià i el Trofeu la Rambla. També està ben situat el ciclista del CJAM Joan Font, que és quart en la general. El reusenc David Llauradó (Camp Clar) ocupa la setena posició a només 29 segons d'Hernández i Genthon.

La principal dificultat orogràfica d'aquesta tercera etapa serà el coll de la Teixeta, amb una altura de 570 metres i situat en el quilòmetre 58. Tenint en compte que el recorregut de l'etapa és de 85 quilòmetres, aquest ascens podria provocar un bon daltabaix en el pilot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.