ATLETISME

CATALÀ CADET EN PISTA COBERTA

Pino i Vila, campiones de Catalunya cadet

L'atleta de Benissanet Ingrid Pino (FC Barcelona) i la del Perelló Georgina Vila (Agrupació Atlètica Catalunya) van guanyar dissabte a Vilafranca del Penedès la medalla d'or en el campionat de Catalunya cadet de pista coberta. Pino, l'actual campiona de Catalunya dels 1.000 metres l'aire lliure i subcampiona d'Espanya, va eixamplar el domini en la distància amb una marca de 3:12.36 que li va permetre superar Blanca González (UGE Badalona) de poc més d'un segon. També va guanyar el bronze amb el Barça amb el 4x200. Vila, per la seva banda, va dominar el llançament de pes amb 11,39 metres i va batre clarament la seves rivals. Vila havia guanyat la plata al Prat de Llobregat a l'estiu. També va pujar al podi l'atleta del CA Ascó Elisabeth Montaña, que va guanyar el bronze amb 10,69 metres. En masculí, l'atleta del CA Cambrils David Álvarez va quedar tercer en la prova de salt de perxa amb 3,8 metres.