ATLETISME

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE COMBINADES

Del Rio revalida el títol

L'atleta de Mont-ras aprofita les retirades de Miró i Bárcena, i torna a assolir la medalla d'or

La grupista Jéssica Escribano es fa un lloc al podi i la veterana Rosa Escribano és primera sènior

La família Escribano va triomfar un altre any en el campionat català de combinades, en fer-se lloc totes tres en un podi o un altre. En el cas de Tamara del Rio, filla de Rosa Escribano i cosina de Jéssica (Escribano), va obtenir la primera posició absoluta i, per extensió promesa (encara no és sènior), tal com ja va succeir en l'edició de l'any 2009. Del Rio va acumular un total de 3.385 punts, una xifra molt allunyada dels rècords, però suficient per obtenir el títol. Es va donar la circumstància que les dues atletes del FC Barcelona que participaven en la competició, Cristina Bàrcena i Marta Miró (primera i segona, quan es van retirar) no van presentar-se ja al concurs de llargada. Del Rio, que s'havia situat en posicions de podi amb la segona posició en el concurs d'alçada (amb Bárcena al davant i Miró al darrere), va enfilar-se fins a la primera posició amb la millor marca de les deu participants (5m67) en el concurs de llargada. La segona posició en la darrera prova (els 800 llisos) va ser suficient per obtenir la medalla d'or absoluta.

El concurs de Jéssica Escribano, atleta del GEiEG, va ser de mèrit, obtenint el títol júnior i tercer absolut. La grupista va fer 2.762 punts, 623 menys que Del Rio. Les seves millors puntuacions va aconseguir-les en el concurs d'alçada, en què va obtenir la tercera millor marca i en els 800 m en què va fer el tercer millor temps. Alegria també per a la més veterana de la família Escribano. Rosa, que competeix amb el Barcelona Atl., va fer 2.518 punts, fet que li va valer la sisena posició absoluta i la primera sènior. Les seves dues millors marques van arribar en el concurs d'alçada (va saltar 1m44) i en el llançament de pes (va enviar la bola a 9m20). En els dos casos aquesta va ser la quarta millor marca de totes les competidores.

RESULTATS

NOM CLUB MARCA 1. Tamara del Rio AA Catalunya 3.385 p. 2. MA Fuentes AA Catalunya 2.934 p. F/C Patricia Heredia Scorpio 71 2.771 p. 3. Jéssica Escribano GEiEG 2.762 p. 4. Elisa Laguna Cambrils 2.643 p. 5. Elisabet Colomer Terrassa 2.533 p. 6. Rosa Escribano Barcelona At. 2.518 p. 7. Meritxell Pérez Lleida 2.397 p. 8. Iris Esteve JA Sabadell 2.140 p. -. Marta Miró FC Barcelona Retirada -. Cristina Bárcena FC Barcelona Retirada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.