ATLETISME

CROS DE VENTALLÓ

Kabouri triomfa a Ventalló

Més de 400 atletes van desafiar la fred en la cursa del circuit gironí de diumenge al matí

L'atleta grupista Hamid Kabouri va ser el protagonista en la cursa de Ventalló que es va disputar diumenge al matí i va donar la sorpresa amb la seva victòria. El jove atleta del GEiEG va dominar la cursa absolutament, des de la primera fins a l'última volta, i va creuar la línia de meta en primer lloc per davant d'Adel Mechal (Palamós-Calonge-Sant Antoni), atleta de la categoria promesa, com Kabouri. Tugores (Lloret la Selva) havia estat el gran dominador del circuit obtenint el triomf en les darreres curses.

L'exciclista Dídac Cuadros (Alt Empordà) i Jaume Quintana (Palamós-Calonge-Sant Antoni) van ser els primers sèniors en arribar a la meta. Bàrbara Ramon (AA Catalunya) va tornar a mostrar les seves capacitats i va aconseguir una nova victòria molt contundent. Ningú li va poder seguir el ritme i va obtenir gairebé un minut d'avantatge respecte de la banyolina Esther Guerrero, que competeix des de fa dos any amb el FC Barcelona. La tercera posició de la categoria femenina va ser per a la corredora del Lluïsos, Natàlia Rodríguez.

Joan Oliveras Font, del CN Olot, va ser el més ràpid en la categoria juvenil. El seu company de club Aleix Domènech, va ser el guanyador de la categoria cadet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.