Esports

politització judicial

Multen dos seguidors de la Santboiana per xiular l'himne espanyol

La Comissió Estatal Contra la Violència en l'Esport considera que van “alterar l'ordre” a la final de la Copa del Rei de rugbi

Els aficionats hauran de pagar 600 euros cadascun

Dos seguidors de la Unió Esportiva Santboiana han estat multats per la Comissió Estatal Contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància a l'Esport perquè durant la final de la Copa del Rei de rugbi van “alterar l'ordre” en fer servir xiulets mentre sonava l'himne espanyol.

L'organisme, que depèn del ministeri espanyol d'Educació, Cultura i Esports, ha acordat en una reunió celebrada aquest divendres imposar a cadascun dels dos aficionats una sanció de 600 euros.

El partit, que es va jugar el 30 d'abril a Valladolid, enfrontava la Santboiana amb el Salvador. El van guanyar els catalans per un resultat de 16 a 6.

Segons la nota que ha penjat al seu web la mateixa comissió, els dos aficionats van utilitzar els xiulets dins l'estadi i abans que comencés la final, mentre la Marcha Real estatal sonava per megafonia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia