HOQUEI SOBRE PATINS

CIPSA SANT FELIU 2 - TORDERA 4

El Tordera es va retrobar amb la victòria a la complicada pista del Sant Feliu després de nou partits sense guanyar. El Sant Feliu va començar bé el partit en marcar en el minut 2, però al descans es va arribar amb un empat. El Tordera es va defensar bé i els locals van desaprofitar dos penals. El partit es va mantenir anivellat fins que els maresmencs es van avançar amb el 2-3, i quan els vallesans van tornar a anar a buscar l'empat, un contraatac va sentenciar el matx. / EL 9
CIPSA SANT FELIU:
Turon, Vila, Altaió, Casabaió i Mestres –cinc inicial–; Valls, Casals i Giralt.
TORDERA:
Luzón, Torner, Garcia, Serra i Piera –cinc inicial–; Tornamorell i Cusarch.
1-0 (2') Mestres. 1-1 (15') Serra. 1-2 (28') Piera. 2-2 (35') Vila. 2-3 (38') Torner. 2-4 (42') Tornamorell.