HOQUEI SOBRE PATINS

1A ESTATAL / COPA DEL PRÍNCEP

Dos equips ja estan classificat per a la copa del Príncep i queden dos llocs per decidir

El San Antonio i el Calafell ja hi són, el Voltregà i el Vendrell depenen d'ells i el Sant Feliu i el Tordera tenen possibilitats

Quan només queda una jornada per al final de la primera volta de la primera estatal, ja es coneixen dos dels quatre equips que jugaran la copa del Príncep a Calafell el 6 i 7 de febrer. Ja estan classificats el San Antonio de Pamplona i el Calafell, que tot i ser l'organitzador també hi ha accedit per llocs. Per a les dues places restants, hi ha quatre equips que tenen possibilitats: el Voltregà i el Vendrell, amb 25 punts, depenen d'ells mateixos i amb una victòria estarien classificats, mentre que el Sant Feliu i el Tordera, amb 23 punts, han de guanyar els seus partits i esperar una ensopegada dels rivals.

El Voltregà és el que ho té més fàcil, ja que juga a casa contra el Vigo, el cuer, mentre que el Vendrell, que es vol classificar per defensar el títol conquerit la temporada passada, visita la pista del Monjos, un equip en zona de descens. El Sant Feliu juga a casa contra l'Areces, un equip de la meitat de la taula i el Tordera rep el Calafell, l'actual segon classificat. Les possibilitats dels vallesans i els maresmencs depenen de guanyar –tindrien 26 punts–, i esperar que els osonencs i els del Baix Penedès no guanyin. Si el Voltregà o el Vendrell, o tots dos, empaten i diversos equips sumen 26 punts es miraria la diferència de gols general que, quan falta una jornada, és favorable al Sant Feliu (+14) i al Voltregà (+13), que superen el Tordera (+9) i el Vendrell (+8).

El sorteig el dia 5.

El sorteig dels emparellaments de les semifinals es farà el divendres dia 5. La primera es jugarà dissabte a les sis de la tarda i la segona –que jugarà el Calafell–, a les vuit del vespre. La final està programada per al diumenge a les dotze del migdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.