HOQUEI SOBRE PATINS / 1A ESTATAL

SANT FELIU-CALAFELL 1-3

El Sant Feliu va perdre a casa contra el Calafell en un partit anivellat i molt disputat. Tot i avançar-se en el minut tres, no van poder mantenir l'avantatge i al descans perdien per 1-2. Els jugadors més destacats van ser els porters, que van tenir una bona actuació.
SANT FELIU:
Turón, Vila, Fariza, Altaió i Casals –equip inicial–; Feixas, Llargués, Casabaió, Rubio i Garcia.
CALAFELL:
Dalmau, Altarriba, Sito, Vergés i Dani López –equip inicial–; Romeu, Ortoll, Raventós, Aguilar i Andreu.
1-0 (3') Vila. 1-1 (9') Dani López. 1-2 (21') Dani López, de penal. 1-3 (43') Vergés.