MOTOR / CAMPIONAT ESTATAL DE RAL·LIS DE TERRA

Xevi Pons diu gairebé adéu al títol

Xevi Pons i Àlex Haro (Mitsubishi Evo IX) es van quedar ahir gairebé sense possibilitats de guanyar el campionat estatal de terra. Una sortida de pista en el segon tram, quan l'osonenc estava a dos segons del futur guanyador de la cursa i probable campió, Yeray Lemes (Mitsubishi Evo IX), va fer-li perdre 16 minuts, afegits als set de penalització. Pons va continuar en cursa i va guanyar quatre dels cinc trams següents, però es va retirar abans de la penúltima especial. Ara el seu desavantatge és de 43 punts quan en queden 64 en joc.

La tornada a la competició de Marc Blàzquez (Mitsubishi Evo IX) es va resoldre amb un podi. El pilot gironí, amb un Mitsubishi inferior als capdavanters, va millorar molt en les segones passades i va aprofitar la retirada de Brice Tirabassi (Subaru Impreza) per acabar tercer, rere el mexicà Benito Guerra (Mitsubishi Evo X) i a 2:16 de Lemes. Nani Roma i Quini Muntada (Mitsubishi Evo IX) van alternar bons temps –van guanyar el vuitè tram– amb problemes de frens i van acabar sisens.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.