Motor

Oliveras torna al mundial amb Ossa

Motor. El de Vilablareix deixa enrere un any en blanc i reprèn la competició amb una moto “revolucionària”

Després d'una temporada en blanc per la falta d'un projecte solvent, Dani Oliveras reapareixerà aquest any en el campionat del món de trial com a nou pilot oficial d'Ossa. El pilot de Vilablareix no va estar-se del tot inactiu durant el 2011, ja que va encarregar-se de desenvolupar la nova moto que la marca gironina presenta aquesta temporada i d'evolucionar el prototip que Jeroni Fajardo va fer servir l'any passat. Justament, la marxa del pilot de Pals a Beta ha deixat lliure el seient que finalment ocuparà Oliveras, que també participarà en els campionats italians de trial outdoor i indoor.

L'equip Ossa el completen dos noms més: Marc Prat i Emma Bristow. El bescanoní encara la seva tercera temporada en el trial després d'un pas fructífer pel bicitrial, disciplina en la qual va arribar a ser subcampió del món el 2009. De la seva banda, la jove pilot britànica, de 21 anys, és l'actual subcampiona del món de l'especialitat i una de les poques pilots que poden fer front al domini de Laia Sanz, que ja porta deu anys controlant la competició amb mà de ferro.

Ossa va voler fer ahir la presentació de l'equip en un lloc emblemàtic de la ciutat de Girona, i va ben encertar-la escollint el Pont de Pedra, on molts encuriosits van aplegar-se per veure els pilots. Oliveras va animar-se, fins i tot, a fer una breu exhibició, amb les cases de l'Onyar i la catedral com a teló de fons. El de Vilablareix va mostrar-se il·lusionat pel fet de tornar a la competició amb una moto que la marca gironina assegura que és revolucionària: “És la moto més lleugera de la competició [pesa 64 kg] i és la primera de trial que aposta pel dos temps injecció. Quan ho tinguem tot a punt estarem més evolucionats que els nostres rivals. Penso que aquesta moto és el futur del trial.” Oliveras confia que l'any aturat no li passarà factura i creu que amb l'ajut de l'equip pot fer una bona temporada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.