Motor

Coma guanya i recupera 2 minuts

Motor. El pilot d'Avià va aconseguir la seva segona victòria en la quarta etapa i ara té un desavantatge de vuit minuts respecte de Desprès. Peterhansel recupera el lideratge en cotxes

Marc Coma (KTM) va guanyar la quarta etapa del Dakar, de 326 quilòmetres cronometrats, i va retallar dos minuts al líder de la general, el francès Cyril Desprès (KTM), que va ser segon. El pilot d'Avià, que va aconseguir la seva segona victòria en aquesta edició, té ara poc més de vuit minuts més que el seu rival francès en la classificació general. El segon millor català de la jornada va ser l'escuder de Coma, Joan Pedrero, que va acabar sisè i ocupa el vuitè lloc de la general. Entre els deu primers classificats també hi ha Jordi Viladoms (9è) i Gerard Farrés (10è), de l'equip Bordone Ferrari. Laia Sanz (Gas Gas) va acabar 86a i Rosa Romero (KTM) va ser exclosa de la prova perquè en l'etapa anterior es va saltar més de dos controls de pas.

En la categoria de cotxes, Stéphane Peterhansel (Mini) va recuperar el lideratge gràcies a la seva segona victòria d'etapa. Nani Roma (Mini) va escalar un lloc en la general, gràcies a la quarta posició, i ara és tercer. Els Hummer de Robby Gordon i Nasser Al Attiyah van caure al cinquè i setè llocs de la general. L'etapa d'avui deixarà les pistes dures i s'endinsarà a la sorra i les dunes de Fiambalá.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a