Motor

Gas Gas anirà al Dakar amb Laia Sanz i Marc Guasch

Motor. La campiona del món de trial disputarà tot just la seva segona edició en el raid més famós del món, on tindrà Guasch d'escuder

Gas Gas va confirmar ahir oficialment la seva participació en el Ral·li Dakar 2012. La marca gironina estarà representada per Laia Sanz, fitxada fa només unes setmanes, i Marc Guasch. La pilot de Corbera de Llobregat ha pogut entrenar-se amb la nova moto Gas Gas a la pista off-road del circuit aragonès d'Alcanyís.

La intenció de Gas Gas és guanyar quota de mercat en els raids, un segment que no té tan explotat com el trial. La incorporació de Sanz és, sens dubte, un bon cop d'efecte quant a repercussió. La campiona del món de trial va debutar en el Dakar en l'última edició i va aconseguir la victòria femenina. El seu nou escuder, un cop trencades les relacions amb Jordi Arcarons, serà Marc Guasch, un pilot amb una dilatada experiència en el Dakar i d'altres competicions de raids.

La prova començarà el pròxim 1 de gener i tindrà un recorregut de més de 9.000 quilòmetres entre l'Argentina i el Perú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.