MOTOR / MUNDIAL DE TRIAL

Toni Bou guanya amb autoritat en l'estrena del campionat

Toni Bou va iniciar el mundial de trial 2010 amb una victòria inapel·lable a Baiona, marcant les diferències des de la primera volta (15 punts, amb tots els seus rivals per sobre de 30) i assegurant el triomf en la segona. Immune als canvis de reglament –els pilots tenen un minut per fer cada zona, 30 segons menys que abans, i surten en ordre de la classificació del mundial– va dominar el trial de punta a punta.

Rere seu, Adam Raga (Gas Gas) va recuperant la seva millor versió i en una gran segona volta va remuntar del quart lloc al segon, superant Fujinami i Jeroni Fajardo, quart i tercer respectivament. El japonès va espatllar en les últimes zones tot el que havia fet de bo en les anteriors. Aquest cop, Albert Cabestany no va poder lluitar pel podi.

Pol Tarrés (Gas Gas) –fill del llegendari Jordi Tarrés– va imposar-se en la copa del món de joves, a davant de Jack Sheppard (Beta), que l'havia vençut dissabte en la prova de l'europeu. Carles Traviesa (Gas Gas) va ser tercer. En la categoria júnior, Francesc Moret (Gas Gas) va vorejar el podi –el triomf va ser per al francès Alexandre Ferrer– i va ser quart, mentre que Laia Sanz va acabar 18a.

CLASSIFICACIONS

Trial de Baiona
1r Toni Bou (Montesa)
48 (15+23)
2n Adam Raga (Gas Gas)
71 (39+32)
3r Jeroni Fajardo (Beta)
74 (31+43)
4t T. Fujinami (Montesa)
76 (30+46)
5è A. Cabestany (Sherco)
89 (44+45)
Mundial
1r Toni Bou (Montesa)
20
2n Adam Raga (Gas Gas)
17
3r Jeroni Fajardo (Beta)
15
4t Takahisa Fujinami (Montesa)
13
5è Albert Cabestany (Sherco)
11


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.