COPA CATALUNYA

El Ploms torna a ensopegar

El Reus Ploms va perdre ahir a casa contra el Castellbisbal i va encaixar la segona derrota consecutiva en la competició. Els homes de David Aragüés van sortir molt adormits a la pista i els visitants ho van aprofitar per clavar un parcial de 0-11 en un tres i no res. El Castellbisbal va jugar molt dur en defensa en els primers dos quarts, i això li va permetre recuperar moltes pilotes i sortir ràpidament al contraatac, amb què va anotar moltes cistelles fàcils que li van permetre marxar al descans amb un contundent 18-41 en el marcador. Després de la represa, en el tercer quart, els reusencs van millorar un pèl l'actitud en defensa, però van continuar molt espessos en atac (29-59 en el minut 29). La lògica relaxació dels visitants, però, va permetre que el Ploms retallés distàncies en el marcador gràcies a un parcial de 22-6 (50-66). Amb tot, els locals no van poder culminar el que hauria estat una èpica remuntada, i van acabar caient per un clar 55-76, en un partit decidit en el descans.