Bàsquet

Marc Gasol hi posa el seu granet

Bàsquet. El pivot participa amb 4 punts en el festival de l'Oest contra l'Est a l'All-Star de l'NBA (149-152).

L'exjugador del CB Girona Marc Gasol va prendre part diumenge en el seu primer All-Star, i ho va fer al costat d'una sèrie de jugadors que se senten molt còmodes amb els flaixos de les càmeres i els micròfons de les televisions. Però no és el seu cas. El pivot dels Grizziles, que va jugar amb l'equip de l'Oest, va vorejar els 14 minuts en pista, sumant 4 punts (2/5 tirs) i 3 rebots. Va aportar el seu granet de sorra a l'espectacle de l'Amway Center d'Orlando. El resultat final, 152-149, deixa ben clar de quin tipus de partit es va tractar. El darrer cop que es va veure un matx tan ofensiu va ser el 1987, amb triomf de l'Oest per 151-149.

El líder del triomf de l'Oest va ser Kevin Durant amb 36 punts i 14/25 en tirs de camp. Va ser escollit millor jugador del partit. Al seu costat també va brillar Kobe Bryant (27 punts amb 9/17). L'aler dels Lakers, MVP en tres de les darreres cinc edicions abans de la cita d'Orlando, va superar el rècord anotador de Michael Jordan en l'esdeveniment (244 punts). Al davant seu només té Robertson (246) i Abdul-Jabbar (251). Kobe, però, va tenir una fractura al nas per un cop que va rebre de Dwayne Wade quan va intentar superar l'escorta dels Heat al pal baix. No se sap l'abast del contratemps.

Pau continua en els Lakers

Després de diverses informacions que situaven Pau Gasol, a Orlando, com a protagonista d'un intercanvi amb Dwight Howard, la franquícia de Florida s'ha afanyat a negar-ho tot. En tot cas, el 15 de març que ve és la data límit per als traspassos a la lliga, i fins llavors encara poden passar moltes coses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.