Bau (2), A. Formiga (6), Pou (13), Àlex (20), Polls (4) –cinc inicial–; López (2), Hermoso (11), Uribe (3), Luque (11), F. Formiga (8). 7 triples: 3 Hermoso, 2 Àlex i 2 Luque. 25/38 tirs Lliures. 25 faltes.
Gimferrer (2), Gascón (12), Ros (12), Moreno (17), Pons (11) –cinc inicial–; Pujol (3), Ferrer, Torres (2), Verges (4), Segura (12). 11 triples: 4 Gascón, 2 Moreno, 2 Pons, 2 Segura i 1 Ros. 18/24 tirs Lliures. 28 Faltes. Eliminats: Ferrer, Pons i Moreno.
PARCIALS:
28-28, 47-48, 66-68, 80-75.
COMENTARI:
El Farners va jugar el millor partit de la temporada i va plantar cara a un dels equips de la part alta de la taula. El matx va estar igualat durant els primers 30 minuts i es va decidir al final gràcies a l'encert en tirs lliures dels de Santa Coloma. Cal destacar el joc que va fer el jugador dels Farners Hermoso, el qual va ser decisiu perquè el seu equip s'emportés aquesta important victòria.
EL 9
72
CESET:
Llaona (6), Quintana (3), Raves (23), Dubé (13), Godoy (2) –cinc inicial–; Pares, Blanch (3), Heras (3), Massallé (15). 6 triples: 2 Dube, 2 Raves, 1 Lleona i Heras. 11/15 tirs lliures. 21 faltes. Eliminat: Heras.
37
VALLDEMIA:
Gómez (4), Ros Estruch (5), Mata (2), Homs (1) –cicn inicial–; Pueyo (9), Rado, Farrer, Iricibar (2). 3/16 tirs lliures. 15 faltes.
PARCIALS:
13-8, 38-17, 54-25, 72-37.
COMENTARI:
El Valldemia va viatjar a la pista del CESET amb moltes baixes i ho va pagar car. Els gironins ho van saber aprofitar i van fer un gran partit tant en defensa com en atac. Un parcial de 25-09 en el segon quart va sentenciar molt aviat el matx. EL CESET només es va haver de dedicar a augmentar les distàncies en el marcador durant la segona part.
EL 9
84
VILABLAREIX:
Lucena (9), Muñoz (24), Planas (13), Moreno (13), Hidalgo (2) –cinc inicial–; Uriel (5), Alzugaray (12), Nuñez (3), Carbó (4). 5 triples: 2 Alzugaray, 1 Lucena, Muñoz i Nuñez. 24/32 tirs lliures. 31 faltes. Eliminats: Moreno i Carbó.
52
LLAVANERES:
Lunares (7), Serra (7), Vaca (24), Morato (12), Palomino (1) –cinc inicial–; Falconero, Moran (1), Rodríguez (4), Bertolín (4), Villa (2). 6 triples: 5 Vaca i 1 Serra. 26/38 tirs lliures. 27 faltes.
PARCIALS:
19-19, 23-15, 16-21, 27-7.
COMENTARI:
El Vilablareix va fer un molt bon partit que, malgrat la gran diferència en el resultat final, no es va decidir fins a l'últim quart. Aquí el Vilablareix va sortir disposat a guanyar i amb un parcial de 15-2 va sorprendre el rival, que va quedar descol·locat davant la gran defensa del Vilablareix, el qual, a base de contraatacs, es va emportar el partit.