Bàsquet

Vilablareix rebrà la fase final del Mateu Pell

Bàsquet. El torneig arrencarà aquest dissabte amb els quarts de final masculins. Les semifinals i finals es jugaran el cap de setmana que ve

El tradicional Mateu Pell, que enguany arriba a la 35a edició, engegarà motors aquest dissabte, amb la celebració dels quarts masculins, a partit únic i a la pista de l'equip de superior categoria. El Blanes n'està exempt, ja que va ser el millor classificat dels participants a la copa Catalunya del curs passat. A la semifinal, s'enfrontarà al guanyador del Salt-Palamós (18.00 h). L'altra la jugaran els vencedors de l'Adepaf-Onyar (19.00 h) i del Quart-Sant Narcís (19.30 h). Les semifinals es disputaran al pavelló de Vilablareix entre el divendres i el dissabte de la setmana vinent. La final serà el diumenge (12.15 h).

En categoria femenina, els tres equips de copa Catalunya (GEiEG, Girona B i el debutant Banyoles) ja disputaran directament la fase final, que també es jugarà a Vilablareix i en format de tots contra tots, de divendres 9 al diumenge 11. El Salt i el Girona B defensaran els títols assolits fa un any a Palau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.