BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

Límit: 24 hores

L'associació de clubs vol que avui la FEB rectifiqui i torni la copa al format de 8 equips; si no, hi podria haver mesures dràstiques

L'associació de clubs de bàsquet femení ha donat 24 hores (és a dir, fins aquesta tarda) a la federació espanyola perquè reconsideri la decisió de reduir la copa de vuit a quatre equips. El posicionament es va prendre de manera unànime ahir a Madrid, si bé en la reunió no hi eren un parell de clubs. Els presents van signar un document i el van adreçar a la FEB.

L'associació confia rebre durant el dia d'avui algun ítem que aparenti un canvi de pensament de l'ens federatiu. El que és clar és que, si no és així, els clubs no es volen quedar amb els braços plegats, i podrien activar alguna mesura de pressió. Cap de les possibles mesures, però, ha transcendit. I és que, per més surrealista que sembli, per al final de la primera volta –el tall per la copa, a efectes pràctics– falta menys d'una setmana (el proper 22 de desembre), i els clubs del mig de la taula encara desconeixen si tenen alguna esperança de jugar el torneig o no. Entre ells, l'Olesa Espanyol i l'Uni Girona.

La proposta decretada per la FEB preveu que hi vagin els tres primers –els grans (el Ros Casares, el Perfumerías i el Rivas)– i l'amfitrió, el Mann Filter Saragossa. La competició es jugarà el segon cap de setmana de gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.