La benvinguda de Narcís Julià a la plantilla del Girona va ser un entrenament d'unes dues hores i mitja

Després d'una xerrada al vestidor, l'equip va treballar a l'annex i va fer tàctica a Montilivi

Narcís Julià va dirigir la seva primera sessió com a entrenador del Girona, que va ser la més llarga que ha fet la plantilla en tota la temporada. Devia tenir la seva lògica, perquè el partit de Salamanca s'acosta i el nou tècnic només té cinc dies per preparar-lo –avui ja en són quatre– per mirar de transmetre els conceptes que vol que els jugadors tinguin clars per diumenge a l'Helmántico.

El canvi d'hàbits es va fer perceptible des de la primera sessió. La xerrada col·lectiva era ineludible –presa de contacte de Narcís Julià i Jordi Melero amb el grup per donar les línies mestres–, però ho era encara més el treball de camp. La reunió al vestidor va ser de poc menys de mitja hora, només una quarta part del temps que, posteriorment, van estar sobre la gespa.

Jordi Balcells va conduir la part física –escalfament i circuit de força– a l'annex, i no es descarta que el preparador acabi sent el recanvi de Jordi Bartrés. A l'altra part de camp, els jugadors, distribuïts en quatre grups, van fer partits en camp reduït sota la mirada de Narcís Julià, que no va parar de reclamar intensitat ni d'animar els jugadors més ofensius que provessin de desequilibrar en les accions d'un contra un. Després de més d'una hora de feina, el grup es va traslladar a Montilivi, on Julià va treballar aspectes tàctics aprofitant tota l'amplada del camp. Ni el secretari tècnic, Micki Albert, ni l'entrenador del juvenil de divisió d'honor, Miquel Àngel Muñoz, es van perdre detall del primer dia de Narcís Julià. Després de la sessió, el tècnic va intercanviar impressions amb Tortolero i els pròxims dies continuarà fent xerrades individuals amb la resta de jugadors. Aquest matí i demà la plantilla s'entrenarà a Riudarenes.

Tortolero ho té clar.

Tortolero podria tornar a l'onze amb el canvi de tècnic, segons el que es va veure ahir en el partidet a Montilivi. El jugador barceloní, absent en les últimes tres jornades, una per sanció i dues per decisió de Cristóbal, veu molt de marge de millora en l'equip. «És clar que tots som conscients que hem de donar molt més i estem capacitats per millorar molt», va dir l'excentral del Nàstic, a qui Narcís Julià té ben considerat.

2
TÈCNICS
del club no es van perdre detall de la sessió, el secretari tècnic, Micki Albert, i l'entrenador dels juvenils, Miquel Àngel Muñoz.

Cañas, dubte seriós per a Salamanca

El central David Cañas té poques possibilitats d'arribar en condicions al partit de Salamanca. Una ressonància va confirmar que té un edema al soli de la cama dreta provocat per una sobrecàrrega i els pròxims dies farà treball de recuperació amb el fisioterapeuta Ernest Esteve. Qui ja està previst que es reintegri avui al grup és el també central Almirón, que té una contractura muscular a l'isquiotibial de la cama dreta i ahir no va participar en la sessió preparatòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.