REGIONAL PREFERENT

Continua la festa

L'Olot s'exhibeix en el debut golejant àmpliament el Vilassar

Els darrers 15 minuts van ser un autèntic recital ofensiu olotí

L'Olot va mantenir el gran nivell exhibit al llarg de la temporada passada, en què va assolir l'ascens a regional preferent, i va mostrar la cara més ambiciosa davant del Vilassar, un equip compacte que, tot i el resultat final, va mostrar una bona cara.

Pels de Nitu Santos, l'inici de partit va resultar feixuc, ja que no trobaven espais dins la defensa rival atapeïda. Finalment, però, els locals van entrar en sintonia, i van accelerar el ritme del joc, cosa que els va permetre aprofundir en atac. Així va arribar el primer gol, fet per Alonso en el 41'. Un minut després, Robert, de cap, va enviar la pilota al travesser.

En el segon temps, el Vilassar va tornar a mostrar-se segur en defensa, impossibilitant la creació de jugades de perill dels locals. Per contra, però, els barcelonins no van crear ni una clara ocasió de gol en tot el partit a causa de la immensa defensa olotina. En els darrers quinze minuts només hi va haver un sol equip sobre el terreny de joc. L'Olot va mostrar la cara més agressiva, i es va acostar amb contundència i facilitat a l'àrea rival. Un altre pal, ara de Karem, al 84', va ser el preludi del segon gol, fet per Villapalana. Amb el partit ja sentenciat, Teixidor va signar el definitiu 3-0 en el minut 93.