2a DIVISIÓ A / 3a DIVISIÓ

Arimany, al Llagostera

El màxim golejador del Girona juvenil reforça els llagosterencs

Es desvincula del club gironí, tot i els 17 gols del curs passat

El Llagostera no vol tenir problemes de cap tipus per mantenir la categoria en el primer any a tercera i, després del 2-0 a la Pobla de Mafumet en la primera jornada de lliga, ha fet una altra incorporació. El davanter olotí Sergi Arimany, de 19 anys, s'incorporarà a l'equip llagosterenc després de desvincular-se del Girona. Arimany havia estat el màxim golejador del Girona juvenil l'última temporada (17 gols) i el club gironí no ha tingut cap inconvenient perquè canviï d'aires amb total llibertat i debuti a tercera.

«És un jugador jove, amb ganes i amb il·lusió, com el nostre equip», diu el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, que ha estat nomenat recentment «director general esportiu» per la junta directiva, que presideix la seva dona, Isabel Tarragó. Segons el tècnic llagosterenc, «Arimany és un jugador que ve a millorar l'equip i a fer grup. Va bé en el joc aeri i en el joc d'esquena a la porteria i té bones condicions», diu el tècnic de l'únic conjunt gironí victoriós en el debut –el Cassà, el Blanes i el Palamós van perdre.

El jugador més alt.

Arimany, d'1m 89, es convertirà en el jugador més alt de la plantilla blava-i-vermella, per davant del central Vallho (1m 88) i del porter Ureña (1m 87). L'exjugador de l'EF Garrotxa s'afegeix a la nòmina de davanters del conjunt llagosterenc, que ja integren David Costa, autor de l'1-0 contra la Pobla i l'únic que continua del curs passat, Revert, Molina i Guitart.

A Arimany encara li queden dues setmanes per estar al cent per cent després de la lesió de menisc però, amb l'ajut dels preparadors del Girona i el preparador físic del Llagostera, Xevi Coll, s'acabarà de posar a punt. El Llagostera jugarà diumenge al camp del Santboià amb el dubte de Molina i la baixa segura de Guitart.

Debut accidentat de Serramitja en el Gavà

A diferència de Sergi Arimany, que arrossegava una lesió del curs passat, Marc Serramitja va fer la pretemporada sencera amb el Girona, que no li va oferir cap contracte. Serramitja, autor de 9 gols el curs passat a divisió d'honor, va tenir dissabte un debut accidentat amb el Gavà, amb el qual ha firmat per dues temporades. Al camp del València Mestalla (1-1), el jugador de la Cellera va rellevar Quino (59') però, al cap de cinc minuts, va ser canviat per un cop al dit gros del peu esquerre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.