2a DIVISIÓ A

Un equip poc amenaçador

El Girona es defensa amb ordre però li falta verticalitat i ensopega contra el Barça Atlètic

Roberto Peragón (Alacant) és un dels més ben situats per cobrir una plaça de davanter

El Girona va caure ahir al camp del Riudarenes en un amistós molt equilibrat entre en un equip que aspirarà a mantenir-se a segona A i un altre que hi voldrà pujar (0-1). El Barça Atlètic de Luis Enrique, un equip de jugadors excel·lents, va guanyar gràcies a la clarividència de Nolito, que, poc pressionat per Jose, va veure un espai per cedir dins l'àrea a Benja, que no va perdonar (65'). El Girona es va defensar bé i va actuar com a equip, però li va faltar verticalitat. Poques ocasions clares, tot i l'aportació interessant de Kiko Ratón.

A un escenari en què el Girona s'entrenarà durant la temporada dos cops per setmana i amb una gespa molt desgastada a causa de les altes temperatures, els dos equips van disputar un partit equilibrat. El conjunt blaugrana té talent per donar i per vendre i Thiago –fill de l'exjugador del València i el Celta Mazinho–, va ser el més perillós abans del descans. Va generar, per exemple, l'ocasió de Rueda (34'), a la qual va replicar Matamala (35).

Una sola variant d'atac.

Al final del partit, Cristóbal Parralo va dir que l'equip havia fet un «salt endavant». Quant a consistència i bloc, segurament que sí. Una altra cosa és en atac on l'única variant perillosa va ser la fortalesa de Kiko Ratón en el joc aeri, sovint d'esquena a la porteria. Després del 0-1 de Benja, és cert que Kiko Ratón, de taló (72') i Rangel, de cap (85'), haurien pogut empatar.

GIRONA
0
BARÇA ATLÈTIC
1
GIRONA:
Rafa Ponzo (Dani Mallo, 45'), Jose, Rangel, Tortolero, Migue, Xumetra (Peque, 70'), Matamala (Cañas, 52'), Gerard (Dorca, 52'), Manga (Hèctor, 52'), Aaron Bueno (Gabri, 52') i Kiko Ratón.
BARÇA ATLÈTIC:
Rubén Miño (Oier, 45'), Sobregrau (Montoya, 45'), Benítez, Marc Bartra, Espasandín (Polaco, 60'), Rueda (David Álvarez, 60'), Luque (Oriol Romeu, 60'), Thiago (Illie, 45'), Edu Oriol (Benja, 45'), Rochina i Gai Assulin (Nolito, 45').
GOLS:
0-1 (65') Benja.
ÀRBITRE:
Zarco Murillo.
T.G.:
Als locals Manga (27') i Cañas (84').
PÚBLIC:
Unes 500 persones al camp municipal de Riudarenes. Van veure el partit el director del futbol de base del Barça, José Ramón Alexanco, acompanyat de l'extècnic del filial Quique Costas, pare del defensa del Girona Òscar Álvarez. També va ser a Riudarenes l'exjugador del Barça Atlètic i del Terrassa Juli, germà del capità del Girona, Gerard.

Peragón, un davanter ràpid i expert

El tècnic del Girona, Cristóbal Parralo, va insistir després del 0-1 d'ahir que a l'equip li falten jugadors d'atac importants. Un d'ells podria ser Roberto Peragón, que està a punt de desvincular-se de l'Alacant, amb el qual li quedaven dos anys més de contracte –hi va arribar l'estiu passat–. Després del descens del conjunt alacantí, el club hauria de permetre la sortida de la majoria de jugadors. Peragón és un autèntic rodamón i un jugador molt ràpid. Nascut a Madrid el 7 de febrer del 1978, el menut davanter (1m70) ha militat en el Burgos, el Llevant, el Rayo Vallecano, l'Elx, el Màlaga i l'Alacant. En l'última campanya, Peragón ha disputat 30 partits i ha marcat 4 gols amb el conjunt alacantí, que ha baixat a 2a B.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.