El tercer camp del Girona

L'equip de Cristóbal trepitjarà sovint la gespa de Riudarenes per falta d'instal·lacions

Hi juga avui contra el Barça Atlètic i durant la lliga s'hi entrenarà dos matins per setmana

La plantilla del Girona farà sovint el trajecte de 24 quilòmetres entre la ciutat i Riudarenes a partir del mes de setembre. L'equip de Cristóbal Parralo hi disputa avui a la tarda un amistós contra el Barça Atlètic (a 2/4 de 7) i durant la lliga s'hi entrenarà dos cops per setmana a causa de la falta d'instal·lacions a Girona (només dos camps de gespa natural i en mal estat). El club i l'Ajuntament de Riudarenes han allargat la vinculació per a la temporada 2009/2010 i el Girona trepitjarà la gespa de Riudarenes dos matins per setmana (dimecres i dijous).

Amb l'Ajuntament de Girona centrat en la construcció de la nova grada de Montilivi, les limitacions de la gespa de l'estadi continuaran, com a mínim, aquesta temporada. El club s'ha resignat a no canviar el terreny i el drenatge per falta de col·laboració del consistori, cosa que lamenten els dirigents del club, i el Girona s'ha d'espavilar. L'ús del camp municipal de les Torres de Palau, de gespa artificial, només pot ser puntual.

En la pretemporada passada, el Girona va fer un pelegrinatge per Figueres i Peralada, entre altres camps i, a mitja lliga, els d'Agné es van entrenar a Riudarenes i van fer servir el de les Torres de Palau de tant en tant.

Segon amistós.

Segons ha indicat l'alcalde de Riudarenes, Narcís Colomé, a banda del partit d'avui contra el Barça Atlètic, l'acord entre les dues parts preveu que a mitja temporada el Girona jugui un segon amistós a la població selvatana contra un equip de 2a B o de 3 divisió. Per avui contra el Barça Atlètic, l'Ajuntament de Riudarenes ha fixat un preu popular (6 euros) i l'alcalde espera que hi hagi una bona entrada.

Gespa en bon estat.

Les instal·lacions esportives de Riudarenes inclouen dos camps de gespa natural (un de futbol i un de futbol de set) i un de gespa artificial (de futbol de cinc). Sempre que el Girona s'hi va entrenar el curs passat, la gespa estava en bones condicions.

Curiosament, a Riudarenes, no hi ha equip de futbol amateur, però en canvi dos clubs: el Riudarenes Associació Esportiva Club de Futbol, que s'acaba de crear, i el Centre Esportiu Riudarenes. Només hi ha equips de base, un de noies i un de veterans.

Salamero: «No hi ha altres camps a prop»

El director esportiu del Girona, Javi Salamero, ha reconegut que el dèficit d'instal·lacions de la ciutat obliga a buscar camps on puguin entrenar-se durant la setmana a fora. «No hi ha altres camps a prop i l'equip anirà a Riudarenes durant la temporada vinent», afirma. L'entrenador, Cristóbal Parralo, ja ha comprovat a l'agost que les condicions de treball no són les idònies pel mal estat de la gespa. «Són inconvenients que preocupen perquè l'estat del camp és important perquè no hi hagi lesions i a l'hora de preparar l'equip. Espero que vagin millorant, tant el camp d'entrenament com l'estadi», assenyala. Parralo ja sap que l'equip disposarà del camp del Riudarenes durant la temporada «per donar descans als camps [Montilivi i l'annex]».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.