2a DIVISIÓ A. GIRONA

Gols a dojo per tancar l'estada

Instal·lats des de dilluns a Navata, els jugadors del Girona tancaran aquest migdia l'estada de pretemporada –al matí hi ha programat l'últim entrenament– i tindran un dia i mig de descans, abans d'encetar a Montilivi les quatre setmanes prèvies al començament de lliga. El conjunt gironí va resoldre amb golejada els dos partits simultanis que va programar ahir, contra el Vilamalla i el Navata, que li han cedit el camp per entrenar-s'hi aquesta setmana.

Cristóbal Parralo va dirigir l'equip al camp del Vilamalla (primera regional). Amb la presència significativa en l'onze de Marc Bernaus –no jugava des que es va lesionar al camp del Castelló–, el conjunt gironí va imposar la seva superioritat, sobretot un cop superada la mitja hora de joc. Hèctor Simon, Xumetra i Arnal –consolidat com a màxim golejador de la pretemporada– van marcar dos gols, i Jose en va fer un.

Al camp del Navata (tercera regional), el segon entrenador del Girona, Janko Jankovic, va dirigir l'equip. El conjunt local va saber resistir en la primera meitat –va acabar amb avantatge mínim per al Girona– però va perdre gas en la segona. Hiroshi i Dorca van marcar dos gols cadascun.

A VILAMALLA

VILAMALLA
0
GIRONA
7
VILAMALLA:
Roca, Fede, Aitor, Simon, Mudu, Gabi, Santi, Llach, Salomó, Carrillo i Linares (Teixi, Juan, Jordi Vicens i Víctor).
GIRONA:
Ponzo, Jose, Bernaus, Cañas, Tortolero, Hèctor Simon, Serramitja, Manga, Xumetra, Kiko Ratón i Arnal (Pau i Peque).
GOLS:
2 de Xumetra, 2 d'Arnal, 2 d'Hèctor Simon i 1 de Jose.

A NAVATA

NAVATA
0
GIRONA
8
NAVATA:
David, Edu Garcia, Esperó, Tarrés, Planagumà, Colomer, Dani, Deixu, Alegrí, Tito i Simon (Chus, Edu Romero, Nori, Rubén, Felipe, Jota i Jabac).
GIRONA:
Pociello, Canal, Hostench, Rangel, Galán, Matamala, Dorca, Gabri, Gerard, Hiroshi i Eloi (Dani Mallo, Masó, Bonmatí i Marc Casas).
GOLS:
2 de Dorca i Hiroshi i 1 de Gerard, Eloi, Matamala i Gabri.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.