Futbol català

El final de festa, a Montilivi

La cloenda. El Girona tanca la temporada amb una celebració a l'estadi a partir de les set de la tarda en què s'homenatjarà el primer equip, però també el filial, l'equip femení i els equips de base

La festa del Girona es traslladarà avui a Montilivi, ara ja sí per cloure de manera definitiva una temporada de primera, però que ha deixat l'equip com estava, a segona divisió A. Després de la rua per Girona, la recepció a l'ajuntament i la sortida al balcó de diumenge passat, l'escenari que ha escollit el club és l'estadi, on els de Rubi han protagonitzat enguany les millors actuacions en molt de temps. Els jugadors i el cos tècnic de la primera plantilla seran els principals protagonistes, tot i que no hi seran tots perquè alguns ja van començar les vacances i són a casa. El club, però, també reserva en l'acte d'avui un paper important per al filial, que ha assolit l'ascens a primera catalana, i per a l'equip femení, que va quedar a un pas de pujar a la màxima categoria. El futbol de base també hi està citat després d'una altra temporada brillant i la majoria d'objectius assolits a principis de curs.

El programa

La festa de cloenda, oberta a tots els aficionats i amb entrada gratuïta, començarà passades les set de la tarda amb una benvinguda i la projecció de videoclips amb un resum del millor de la temporada. Això donarà pas a l'inici de les actuacions musicals. Primer amb The Aaron's i posteriorment amb Pulpopop, que interpretarà la cançó del Girona abans de deixar pas a l'actuació de ball a càrrec de Zona Funky. Després de la rebuda i els parlaments de la plantilla del primer equip, entraran a escena, cap a un quart de deu, els Marrecs de Salt, que faran un castell amb la col·laboració del cos tècnic i jugadors. La festa s'acabarà amb l'actuació de The Gruixut's, que interpretaran l'himne del Girona.

CONVIDATS

Aaron's, Zona Funky, Pulpopop, els Marrecs de Salt i The Gruixut's amenitzaran el dia

PORTES OBERTES

L'estadi s'obrirà a les set per a tots els aficionats i hi ha programades dues hores d'actuacions

AMB PARLAMENTS

Alguns jugadors del primer equip i el cos tècnic faran l'aparició cap a les nou del vespre


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.