Futbol català

Amb Acuña, sense Migue

L'autor del gol de l'ascens contra el Ceuta es perdrà l'eliminatòria contra l'Alcorcón. Migue ja no va ser a Santo Domingo, i té impossible jugar demà. “Les sensacions no són bones. Fa ràbia perdre't partits com aquest, però això no es tria”, va dir Migue, que té un trencament a la part posterior de la cuixa. Ara el vallesà se centra a mirar d'arribar a temps a la segona eliminatòria, si n'hi ha: “Depèn de si acaba de cicatritzar bé. Més ganes que jo, no en té ningú.”

La mala notícia respecte a Migue contrasta amb la recuperació de Javi Acuña. Rubi no va voler donar per fet que hi podrà comptar –“sóc més optimista que ahir, però hi ha l'entrenament de demà [per avui] i tampoc m'hi trenco el cap”–, però, si no hi ha cap marxa enrere, el màxim golejador de l'equip estarà a punt. “Ara li fa més mal el genoll [del cop a Almeria] que les molèsties als isquiotibials. I cada dia li'n fa menys”, va dir el tècnic. Una altra cosa és que el paraguaià sigui titular.

Toni Moral, molt difícil

Rubi també té a punt David Garcia, que va haver de demanar el canvi dimecres, i Kitoko, que va marxar abans d'hora en l'últim partit de lliga. En canvi, Toni Moral, titular dimecres i que també va haver de ser substituït, està pràcticament descartat. “Hi ha un percentatge molt alt de possibilitats que sigui baixa”, va dir Rubi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.