2a DIVISIÓ A. GIRONA

El fitxatge de Dani Tortolero per al Girona és imminent

El central ja no es va entrenar ahir amb el Nàstic i quan se'n desvinculi serà del Girona

La plantilla comença avui l'estada a Navata sense Kazeem, descartat ahir pels tècnics

No estarà aquest matí a les 8 a Montilivi per pujar a l'autocar que durà els jugadors del Girona a Navata, però el club té el convenciment que Dani Tortolero s'afegirà ben aviat a l'estada que l'equip farà fins dissabte a Torremirona. De fet, el central ja no es va entrenar ahir amb el Nàstic i no estava lesionat, un senyal inequívoc que la seva sortida del club tarragoní és tan imminent –només falta que signi la rescissió de contracte– com el seu fitxatge pel Girona.

Amb Tortolero, el Girona començaria a corregir el dèficit que té a l'eix de la defensa. Sense Òscar Álvarez al cent per cent, Cristóbal Parralo només té Diego Rangel i David Cañas com a centrals nats. A Salt, el tècnic hi va situar eventualment Matamala i Dorca, i ahir a Porqueres hi va provar Galán i el juvenil Canal.

Tortolero, de 28 anys, es va formar en els equips inferiors del FC Barcelona. Va jugar en el filial i va arribar a debutar amb el primer equip. També ha jugat a l'Elx, l'Hèrcules, el Salamanca i el Nàstic, en dues etapes (59 partits i 5 gols en els dos últims anys com a jugador grana). Tot i ser un defensa contundent i fiable en el joc aeri, el Girona s'assegurarà una bona sortida de pilota des de darrere.

Kazeem, descartat.

El Girona va comunicar al mig nigerià Mihayo Kazeem que el seu període de prova ha finalitzat i que la seva incorporació ha quedat descartada. Kazeem, que tot i vestir-se de curt no va tenir ni un minut a Porqueres, agradava per la seva condició de recuperador, però flaquejava en la construcció i es vol un jugador molt més complet per a aquesta demarcació. El Girona encara confia en la possibilitat que arribi Ángel Martínez cedit per l'Espanyol, després que no hi hagi hagut entesa amb el Rayo Vallecano quan tot semblava fet.

Doble sessió a Navata.

La plantilla tindrà avui la primera ració d'entrenaments en l'estada a terres empordaneses. Hi haurà una sessió al matí (a les 10) i una al vespre (a les 7). Serà normalment la rutina habitual, tot i que alguns dies s'han programat tres entrenaments.

A L'ESTADA

Porters:
Ponzo, Dani Mallo (Falkirk) i Pociello (Sta. Eulària).
Defenses:
Jose, Galán (Lleida), Cañas, Òscar Álvarez, Rangel, Marc Bernaus.
Migcampistes:
Chechu, Xumetra, Matamala, Dorca, Serramitja (juvenil), Gerard, Manga, Hèctor Simon (cedit pel Cultural Leonesa), Eloi (cedit pel Llorca), Juanma (Cadis).
Davanters:
Gabri, Hiroshi, Arnal, Kiko Ratón (Iraklis).

El Girona-Barça Atl. del dia 15, a Riudarenes

El Girona va anunciar que el partit del dia 15 d'agost contra el Barça Atlètic es disputarà a Riudarenes, on el curs passat l'equip s'hi va entrenar amb una certa regularitat i està previst que aquest any també utilitzi el camp selvatà, de gespa natural. Abans, l'equip de Cristóbal jugarà a Llagostera (5), Banyoles (8) i Palafrugell (15).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.