3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Triple incorporació i equip gairebé tancat

La Pobla fitxa Yelco Ramos, Marc Blasco i Walter Fernàndez, i ara busca un punta

La Pobla va enllestir ahir tres incorporacions i, amb 22 jugadors, té la plantilla gairebé tancada, ja que només falta un punta. El filial del Nàstic ha fitxat el porter del Vila-real juvenil Yelco Ramos (19 anys), que va ser internacional amb el combinat espanyol sub-17, en què va guanyat l'Europeu i ha aconseguit un subcampionat del món. Abans de jugar amb els grocs, Ramos va passar pel planter de l'Albacete i el del Madrid.

El segon reforç és el lateral dret de 20 anys Marc Blasco, que arriba al conjunt grana procedent del Santboià, on va jugar cedit pel Barça, amb què ha rescindit el contracte. Finalment, també es va tancar l'arribada del mitja punta Walter Fernàndez (19 anys), que aquesta temporada va jugar a l'Sporting Maonès i a l'Antequera (2a B), cedit pel Barça.

Els tres fitxatges, doncs, tenen un perfil molt similar: jugadors joves que han estat formats al planter d'un equip de primera divisió. El perfil del futbolista que falta per tancar la plantilla, un punta golejador, serà molt similar si el mercat ho permet, ja que els grana volen incorporar un altre sub-23.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.