Futbol català

L'Anglès cau en els penals al camp del Santa Perpètua

Copa Catalunya. Els anglesencs no podran rebre el vencedor del Terrassa-Sabadell

S. PERPÈTUA1 (5)

ANGLÈS1 (3)

SANTA PERPÈTUA: Joel, Víctor, Hinojosa, Ángel, Vera, Ivan, Juanjo, Rubio, Moreno, López i Dídac. (Alberto, Aaron, Santi, David i Manolo). ANGLÈS: Jose, Tarrés, Peracaula, Òscar, Capdevila, Pere Ferrer, Pau, Martínez, Aguilera, Quiñones i Turon. (Rafel, Puig, Simon, Velasco i Santané). GOLS: 1-0 (14') Didac. 1-1 (83') Turon. PENALS: 1-0 Moreno. 1-1 Turon. 2-1 Dídac. 2-2 Tarrés. 3-2 Rubio. 3-3 Óscar. 4-3 Aaron. Rafel falla. 5-3 Santi. ÀRBITRE: Calleja Martínez. Grogues als locals Víctor i David, i als visitants Martínez i Rafel. ÀRBITRE: L'Anglès va caure ahir eliminat de la copa Catalunya en caure al camp del Santa Perpètua de Mogoda en els penals (5-3) –els noranta minuts van acabar amb empat a un–. Si hagués guanyat, l'Anglès s'hauria enfrontat la setmana vinent al vencedor del Terrassa-Sabadell d'avui. En el primer temps, els vallesans van ser superiors i van marcar l'1-0 (minut 14). L'Anglès, de segona catalana, es va espavilar després del descans, va dominar i Turon va forçar els penals (1-1, minut 83).